Tisztelt Látogató!

Engedje meg, hogy néhány szóban bemutassuk Önnek a célgép-gyártás területén jelenlévő TECHNOWELD Kkt. termékeit és szolgáltatásait.

Cégünk több mint 30 éve szolgálja ki a gépeivel a hazai és multinacionális vállalatok egyedi igényeit. Termékeink között megtalálhatóak a legkülönfélébb feladatok ellátására alkalmas célgépek és berendezések, így például saját fejlesztésű rendező és adagoló berendezések ( táras, szalagos, rezgőtányéros és vályús ), fél és teljes automata célgépek, ezenkívül speciális feladatokat megoldó szerelőgépek, valamint a saját fejlesztésű flow-pack rendszerű, rozsdamentes kivitelű, darabosáru csomagológépünk és pigmentfóliás dátumozó berendezésünk korszerű vezérléssel ( PC, PLC, mikrogép ).

A Megrendelők igényeit teljeskörűen kielégítjük, hiszen a számítógépes tervezést, a magas színvonalú gyártást, az eladást és a szervízelést is egykézből biztosítjuk.

Cégünk 2004-ben MSZ EN ISO 9001:2001 szerint tanusított minőségirányítási rendszert vezetett be, azóta a rendszer fenntartása mellett az MSZ EN ISO 9001:2015 szerinti szabványra frissítettünk.

Akik már a TECHNOWELD gépeit választották :

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, hívjon bennünket további információért, illetve kérje ajánlatunkat.